您现在的位置是: 首页 > 教育新闻 教育新闻

2017新疆高考英语答案及解析,2017新疆高考英语答案

tamoadmin 2024-06-11 人已围观

简介1.英语2017高考调研答案2.2017高考英语真题阅读理解总结3.高考英语阅读理解训练及参考答案4.2017状元桥高考一轮总复习英语答案高考英语词汇详解:persuade陷阱题解析persuade是“说服”还是“设法说服”呢?请看题:I _____ him not to go abroad, but he wouldn’t listen.A. persuaded B. tried to pers

1.英语2017高考调研答案

2.2017高考英语真题阅读理解总结

3.高考英语阅读理解训练及参考答案

4.2017状元桥高考一轮总复习英语答案

2017新疆高考英语答案及解析,2017新疆高考英语答案

高考英语词汇详解:persuade陷阱题解析

persuade是“说服”还是“设法说服”呢?请看题:

I _____ him not to go abroad, but he wouldn’t listen.

A. persuaded B. tried to persuade

C. have persuaded D. was persuaded

陷阱 容易误选A。

分析 正确答案为B。persuade 的真正意思是“说服”,而不是“设法说服”,要表示后者的意思英语应用 try to persuade 。如:

Who persuaded you to join the club? 谁劝说好你参加这个俱乐部的?

The salesman persuaded us to buy his product. 推销员劝说好我们购买他的产品。

I couldn’t persuade him to change his mind. 我没法劝说他改变主意。

The salesman persuaded us to buy his product. 推销员说服我们买了他的产品。

Who persuaded you to join the society? 谁劝说你参加这个协会的?

Try as I would, I could not persuade him to give up the idea. 尽管我努力这样做,我却没能劝说他放弃这个想法。

He tried to persuade him to change his mind. 他设法劝说他改变主意。

I want to persuade her to overseas with me. 我想劝说她跟我到海外去。

类似地:

kill 的意思是“杀死”,不表示“设法杀死”,要表示后者的意思英语用 try to kill。

prevent 的意思是“阻止”,不表示“设法阻止”,要表示后者的意思英语用 try to prevent。

英语2017高考调研答案

一、。 1.A 2.C 3.A 4. B 5. D

二、 1. Have you ever swum 2. he hasn’t visited 3. hasn’t won any prizes 4. I’ve alwayswanted to help you 5. has already invite us to travel 三、 1. It’s over 550metres. 2. To take in thebreath-taking view. 3. By rotating once every 72 minutes. 4. Three. / 3. 5. Some information about the CN Tower.

四、。 1.D 2.B 3.D 4.A 5.B 6.B 7.D 8.A 9.B 10.B

五、

Dear Tony, How are you? I’m having a wonderful timein Beijing now. I have done many interesting things here. I have been to manyplaces of interest. I have visited the Tian’anmen Square, the Palace Museumand the Great Wall. I have taken many nice photos of these famous places. I’llsend some to you with this email. I have also enjoyed different kinds ofChinese food. I’ve tried dumplings, noodles and roast duck. They are all verydelicious. I think Beijing is one of the biggest and busiestcities in the world. There’s a lot to see and do here. I hope we can visit Beijing together nexttime. Yours, Tom

2017高考英语真题阅读理解总结

Ⅰ. 1. tutor 2. original 3. upset 4. argued 5. pushy

6. enough 7. style 8. matter 9. compare 10. complained

Ⅱ. 11. surprises 12. except 13. fail 14. pressure 15. compare 16. don’t have enough money 17. what should I do/what to do next 18. ask your teacher for help 19. argue with each other for money 20. from a young age

Ⅲ. 21. more 22. sandwiches 23. was invited 24. interested 25. dancing 26. different 27. friend’s 28. to buy 29. really 30. carefully

Ⅳ. 31. D 32. A 33. C 34. A 35. D 36. A 37. A 38. B

39. C 40. D 41. B 42. A 43. A 44. A 45. C

Ⅴ. 46. do you 47. doesn’t need any 48. the same age as 49. should not , either 50. what to do

Ⅵ. 51-55 C B A D B 56-60 B A D A D

Ⅶ A. 61-65 A A D A C B.66 friends 67informtion 68quickly 69eyes 70correctly

高考英语阅读理解训练及参考答案

 阅读是外语学习者获取语言知识和提高语言能力的主要途径,阅读理 解能力是衡量学习者外语水平的重要指标。一起做一下阅读理解训练吧。下面是我为大家推荐的2017高考英语真题阅读理解总结,仅供大家参考!

 2017高考英语真题阅读理解总结一

 I found out one time that doing a favor for someone could get you into a lot of trouble. I was in the eighth grade at the time, and we were having a final test. During the test, the girl sitting next to me whispered something, but I didn?t understand. So I leaned over her way and found out that she was trying to ask me if I had an extra pen. She showed me that hers was out of ink and would not write. I happened to have an extra one, so I took it out of my pocket and put it on her desk.

 Later, after the test papers had been turned in, the teacher asked me to stay in the room when all the other students were dismissed. As soon as we were alone she began to talk to me about what it meant to grow up; she talked about how important it was to stand on your own two feet and be responsible (负责任) for your own acts. For a long time, she talked about honesty and emphasized the fact that when people do something dishonest, they are really cheating themselves. She made me promise that I would think seriously about all the things she had said, and then she told me I could leave. I walked out of the room wondering why she had chosen to talk to me about all those things.

 Later on, I found out that she thought I had cheated on the test. When she saw me lean over to talk to the girl next to me, it looked as if I was copying answers from the girl?s test paper. I tried to explain about the pen, but all she could say was it seemed very very strange to her that I hadn?t talked of anything about the pen the day she talked to me right after the test. Even if I tried to explain that I was just doing the girl a favor by letting her use my pen, I am sure she continued to believe that I had cheated on the test.

 1. The story took place exactly ____ .

 A. in the teacher?s office B. in an exam room

 C. in the school D. in the language lab

 2. The girl wanted to borrow a pen, because ____ .

 A. she had not brought a pen with her B. she had lost her own on her way to school

 C. there was something wrong with her wn D. her own had been taken away by someone

 3. The teacher saw all this, so she asked the boy ____ .

 A. to go on writing his paper B. to stop whispering

 C. to leave the room immediately D. to stay behind after the exam

 4. The thing(s) emphasized in her talk was(were) ____ .

 A. honesty B. sense of duty C. seriousness D. all of the above

 5. The boy knew everything ____ .

 A. the moment he was asked to stay behind B. when the teacher started talking about honesty

 C. only some time later D. when he was walking out of the room

 I found out one time that doing a favor for someone could get you into a lot of trouble. I was in the eighth grade at the time, and we were having a final test. During the test, the girl sitting next to me whispered something, but I didn?t understand. So I leaned over her way and found out that she was trying to ask me if I had an extra pen. She showed me that hers was out of ink and would not write. I happened to have an extra one, so I took it out of my pocket and put it on her desk.

 我发现一个时间,做一个人能给你带来很多麻烦。当时我在第八年级,我们有一个最后的考验。在测试期间,坐在我旁边的女孩低声说了些什么,但我不明白。我倚在她的方式,发现她想问我是否有额外的笔。她发现她是我的墨水用完,不会写。我碰巧有一个额外的,所以我把它从我的口袋里,放在她的办公桌上。

 Later, after the test papers had been turned in, the teacher asked me to stay in the room when all the other students were dismissed. As soon as we were alone she began to talk to me about what it meant to grow up; she talked about how important it was to stand on your own two feet and be responsible (负责任) for your own acts. For a long time, she talked about honesty and emphasized the fact that when people do something dishonest, they are really cheating themselves. She made me promise that I would think seriously about all the things she had said, and then she told me I could leave. I walked out of the room wondering why she had chosen to talk to me about all those things.

 后来,已经变成了试卷,老师让我呆在房间里时,所有其他的学生被开除。当我们单独在一起,她开始跟我谈什么是成长;她说,站在自己的两只脚,并负责是多么重要(负责任)为自己的行为。很长一段时间,她谈到诚实,并强调这一事实,当人们做一些不诚实的,他们真的欺骗自己。她让我保证,我会认真考虑所有的事情她说,然后她告诉我我可以离开。我走出房间问她为什么选择了跟我说所有这些事情。

 Later on, I found out that she thought I had cheated on the test. When she saw me lean over to talk to the girl next to me, it looked as if I was copying answers from the girl?s test paper. I tried to explain about the pen, but all she could say was it seemed very very strange to her that I hadn?t talked of anything about the pen the day she talked to me right after the test. Even if I tried to explain that I was just doing the girl a favor by letting her use my pen, I am sure she continued to believe that I had cheated on the test.

 后来,我发现她认为我在考试中作弊了。当她看到我瘦了跟我旁边的女孩,好像我是从复制的女孩的试卷答案。我试图解释的笔,但她可以说是它似乎非常奇怪,她说我还没有谈到任何关于笔的一天,她跟我就在考试后。即使我试图解释说我只是做女孩的忙,让她用我的笔,我相信她仍然认为,我在考试中作弊了。

 2017高考英语真题阅读理解总结二

 To be a good teacher, you need some of the gifts of a good actor; you must be able to hold the attention and interest of your audience; you must be a clear speaker, with a good, strong, pleasing voice which is fully under your control; and you must be able to act what you are teaching, in order to make its meaning clear.

 Watch a good teacher, and you will see that he does not sit still before his class: he stands the whole time he is teaching; he walks about, using his arms, hands and fingers to help him in his explanations, and his face to express feelings. Listen to him, and you will hear the loudness, the quality (音色) and the musical note of his voice always changing according to what he is talking about.

 The fact that a good teacher has some of the gifts of a good actor doesn?t mean that he will indeed be able to act well on the stage, for there are very important differences between the teacher?s work and the actor?s. The actor has to speak words which he has learnt by heart; he has to repeat exactly the same words each time he plays a certain part, even his movements and the ways in which he uses his voice are usually fixed beforehand (预先). What he has to do is to make all these carefully learnt words and actions seem natural on the stage.

 A good teacher works in quite a different way. His audience takes an active part in his play: they ask and answer questions, they obey orders, and if they don?t understand something, they say so. The teacher therefore has to meet the needs of his audience, which is his class. He cannot learn his part by heart, but must invent it as he goes along.

 I have known many teachers who were fine actors in class but were unable to take part in a stage-play because they could not keep strictly to what another had written.

 1. What is the text about ?

 A. How to become a good teacher.

 B. What a good teacher should do outside the classroom.

 C. What teachers and actors could learn from each other.

 D. The similarities(相似处) and differences between a teacher?s work and an actor?s.

 2. The word ?audience? in the fourth paragraph means ____ .

 A. students B. people who watch a play

 C. people who not on the stage D. people who listen to something

 3. A good teacher ____ .

 A. knows how to hold the interest of his students B. must have a good voice

 C. knows how to act on the stage D. stands or sits still while teaching

 4. In what way is a teacher?s work different from an actor?s ?

 A. The teacher must learn everything by heart .

 B. He knows how to control his voice better than an actor .

 C. He has to deal with unexpected situations .

 D. He has to use more facial expressions .

 5. The main difference between students in class and a theatre audience is that ____.

 A. students can move around in the classroom

 B. students must keep silent while theatre audience needn?t

 C. no memory work is needed for the students

 D. the students must take part in their teachers? plays

 6. Why is it that some good teachers are unable to play well on the stage ?

 A. Nobody has taught them how to act on the stage .

 B. Their audiences are different .

 C. It is impossible for them to do so much memory work .

 D. They are not used to repeating exactly the same words .

 7. Which of the following is true ?

 A. Teachers have to learn by heart what they are going to say in class .

 B. A teacher cannot decide beforehand what exactly he is going to say in class .

 C. A teacher must speak louder than an actor .

 D. A teacher must have a better memory than an actor .

 To be a good teacher, you need some of the gifts of a good actor; you must be able to hold the attention and interest of your audience; you must be a clear speaker, with a good, strong, pleasing voice which is fully under your control; and you must be able to act what you are teaching, in order to make its meaning clear.

 要成为一个好老师,你需要一些好演员的天赋;你必须能够抓住观众的注意力和兴趣;你必须是一个明确的扬声器,具有良好的,强有力的,悦耳的声音完全在你的控制之下;你必须能够按照你的教学,以明确其含义。

 Watch a good teacher, and you will see that he does not sit still before his class: he stands the whole time he is teaching; he walks about, using his arms, hands and fingers to help him in his explanations, and his face to express feelings. Listen to him, and you will hear the loudness, the quality (音色) and the musical note of his voice always changing according to what he is talking about.

 看一个好老师,你会看到,他不坐他的课前,他代表整个时间他是教学;他走,用他的胳膊,手和手指来帮助他解释,他的脸表达感情。听他的,你会听到声音,质量(音色)和音乐注意到他的声音总是按照他所说的。

 The fact that a good teacher has some of the gifts of a good actor doesn?t mean that he will indeed be able to act well on the stage, for there are very important differences between the teacher?s work and the actor?s. The actor has to speak words which he has learnt by heart; he has to repeat exactly the same words each time he plays a certain part, even his movements and the ways in which he uses his voice are usually fixed beforehand (预先). What he has to do is to make all these carefully learnt words and actions seem natural on the stage.

 事实上,一个好老师有一些好演员并不意味着礼物,他一定能够在舞台上表演好,有教师和演员的工作的。他说的话他熟记于心的很重要的差别;他必须准确地重复同样的话每次他扮演某个角色,甚至他的动作,他用自己的发音方式都是事先确定的(预先)。他所要做的是让这些用心学习的言语和行动似乎自然的舞台上。

 A good teacher works in quite a different way. His audience takes an active part in his play: they ask and answer questions, they obey orders, and if they don?t understand something, they say so. The teacher therefore has to meet the needs of his audience, which is his class. He cannot learn his part by heart, but must invent it as he goes along.

 一个好老师的工作相当不同的方式。他的听众积极参与他的表演:他们提问和回答问题,他们服从命令,如果他们不理解的东西,他们这么说。老师必须满足听众的需要,这是他的学生。他不能了解他的心,但必须把它作为他走。

 I have known many teachers who were fine actors in class but were unable to take part in a stage-play because they could not keep strictly to what another had written.

 我知道有许多老师在课堂上是优秀的演员却不能在舞台上扮演角色,因为他们不能严格按照别人所写的。

 2017高考英语真题阅读理解总结三

 The Doctor?s Call

 There was ice on the road, and the doctor?s car hit a tree and turned over three times. To his surprise, he was not hurt. He got out of the car and walked to the nearest house. He wanted to telephone the garage (汽车修理站) for help. The door was opened by one of his patients.

 ?Oh, Doctor.? she said, ?I have only just telephoned you. You must have a very fast car. You have got here very quickly indeed. There has been a very bad accident (事故) in the road outside. I saw it through the window. I am sure the driver will need your help.?

 1. Where was the doctor going in his car?

 A. We don?t know. B. To a patient?s home.

 C. To a garage. D. To his own home.

 2. Which of the following was the cause of the accident?

 A. Careless driving. B. A tree had fallen across the road.

 C. A slippery (滑) road. D. There was a thick fog.

 3. The doctor went to the house because

 A. he knew one of his patients lived there.

 B. he had received a call to go there.

 C he wanted to use the telephone.

 D. he was injured (受伤) and could walk no further.

 4. Why did the woman patient telephone the doctor?

 A. She needed medical treatment.

 B. She believed somebody else needed a doctor.

 C. To ask how quickly the doctor could come.

 D. To ask whether the doctor was coming on his regular visit.

 5. How did the woman feel on opening the door and seeing the doctor?

 A. She had been expecting the doctor, but was surprised that he had come so quickly.

 B. She had not expected the doctor and wondered why he had come.

 C. She felt glad that the doctor was not hurt in the accident.

 D. She was alarmed (惊慌) at seeing the doctor in a bad state after the accident.

 6. Which of the following is the most likely reply the doctor gave the woman patient at the end

 of the story?

 A. ?Yes, he does need help-your help, not mine.?

 B. ?Another accident? I?ve just had an accident myself!?

 C. ?I got your call and rushed over. I hope I?m not too late.

 D. ?I didn?t get your call. But I?m here and hope I can help.?

 路上有冰,和医生的车撞上一棵树,翻了三倍。让他吃惊的是,他没有受伤。他下了车,走到最近的房子。他想打电话车库(汽车修理站)帮助。门被他的一个病人开。

 ?哦,医生。?她说,?我刚刚给你打电话。你必须有一个非常快的车。你有在这里的确很快。有一个非常坏的事故(事故)在道路以外。我透过窗户看见它。我相信司机会需要你的帮助。?

2017状元桥高考一轮总复习英语答案

高考英语阅读理解训练及参考答案

 英语学习的重要性毋庸置疑,从小学到大学,以至于考研,考博,英语都占有很重要的地位。为了帮助大家学习英语,我分享了一些高考英语阅读理解,希望能对大家有所帮助!

英语阅读理解1

 Schools across the world are trying to come up with creative solutions to keep students active. Some are replacing conventional classroom chairs with exercise balls or standing desks. At Ward Elementary School in Winston, North Carolina students have adopted an innovative program that entails(需要) riding bikes while reading.

 Scott Ertl came up with the idea while he was exercising and reading at the gym. Believing it would be a fun way to convince students to become more active, he placed one bike in the corner of his classroom and encouraged them to use it during independent reading sessions.

 It was so popular that Ertl decided to add more bikes and offer the Read and Ride program to the entire school. Today Ward Elementary School has a special exercise room filled with bikes that can be used by students while completing their daily reading assignments.

 Besides making reading more fun, the program also helps students exercise at a comfortable pace without the pressure that comes with regular sports-related activities. It is also a perfect way to release pent-up energy during days when the weather is not conducive to outdoor activities.

 Most importantly, however, are the program?s academic benefits. A year after Read and Ride was introduced at Ward Elementary School, students actively involved in the program demonstrated an astounding 83% reading proficiency(能力). Those who had not taken advantage of the exercise bikes tested at a much lower, 41%.

 Though the improvement in academic achievement cannot all be attributed to(归因于) programs like Read and Ride, experts believe they are a significant contributor. That?s because studies have shown that physical activity stimulates brain cells and helps prepare it for learning. As word of the difference made by this easy-to-execute exercise program spreads, don?t be surprised to find schools across the country adopt "Read and Ride" for their students.

 5. What does Scott Ertl do according to the passage?

 A. An expert. B. A coach.

 C. A teacher. D. A bike maker.

 6. Which of the following is the most important benefit of "Read and Ride"?

 A. Making students interested in reading.

 B. Helping students build up their body.

 C. Having students? riding ability improved.

 D. Contributing to improving students? reading ability.

 7. What can be inferred from the passage?

 A. Schools all over the USA will adopt "Read and Ride" soon.

 B. Ward Elementary School hasn?t adopted the Read and Ride program.

 C. Students in Ward Elementary School created the Read and Ride program.

 D. The improvement of students? reading ability completely results from "the Read and Ride program".

 8. The author?s attitude towards the Read and Ride program may be described as _______.

 A. disapproving B. positive C. negative D. doubtful

 答案5. C 6. D 7. A 8. B

英语阅读理解2

 Growing plants in the classroom is an excellent way to get students excited about science!

 Start with seeds(种子)in the classroom. 36 They can do this by putting seeds or beans in wet paper towels and then in a clear plastic bag. The seeds should begin coming out in a few days, which can give the students an idea of what is happening underground when plants begin to grow.

 Continue with seeds in the classroom. At the same time as the seeds are beginning to come out, plant the same type of seeds in soil. 37 They can also predict how long it will be before the seeds come out and are seen above the soil.

 __38 A quick Internet search should let you know which plants are native to your area. This can connect the plant-growing in the classroom with natural history and other social studies lessons. Also, after growing the plants in your classroom, you can take the students on field trips to see where the plants grow naturally.

 Explore the needs of plants. 39 You can know what they actually need by growing plants in the classroom and making observations along the way.

 In all, growing plants in the classroom is sure to be an exciting science lesson. 40 They can train their creativity with their own gardens!

 A. What do plants need to stay alive?

 B. Grow native plants in your classroom

 C. Try to start an outdoor garden in your school

 D. Carrots and tomatoes can be grown easily

 E. Students of all ages learn more knowledge from growing things

 F. Students can learn about what exactly is happening under the soil.

 G. For very young children, it is exciting just to see the seeds come out.

英语阅读理解3

 When it comes to health, it seems that sitting too much may be as bad for you as smoking. A study suggests that you should get an hour of exercise every day.

 Researchers say the exercise can help office workers reduce the risk of an early death. Many office workers spend much time seated. A lack of physical activity is linked to some 5.3 million deaths worldwide each years.

 Ekelund says, ?For many people there is no way to escape sitting for a long time. But we pay attention to the importance of getting exercise.? Ekelund suggests going for a run in the morning, riding a bicycle to work, or taking a walk in the middle of the work day. But if this is not possible, he suggests doing at least some exercise each day to reduce the risk of disease and an early death.

 For the study, researchers looked at 13 earlier studies on effect of inactivity. People were grouped according to the amount of activity they reported-from less than 5 minutes a day to up to 75 minutes a day.

 The study found that those who sat for eight hours a day but got the suggested amount of exercise reduced their chances of dying at an early age. These people did better than those who sat less but were not active.

 Ekelund says, ?There has been a lot of concern about the health risks.? He adds, ?It is possible to reduce these risks if we are active enough, even without taking up sports or going to the gym.?

 32. From what Ekelund says we can learn that______

 A. A bit of exercise is of no value

 B. most people can?t escape sitting for a long time

 C. proper physical activity is good for people?s health

 D. we all often do sports when at work

 33. What can be inferred from the text?

 A. Eight hours of sitting a day is a proper amount of activity

 B. There were studies about the connection between inactivity and health

 C. Exercising can prevent people from dying

 D. The more we exercise, the less healthy we are.

 34. What may be the best title for the text?

 A. Smoking is bad for people?s health

 B. Many office workers die at an early age

 C. Exercise is good for people sitting too much

 D. Avoiding sitting in the office is very necessary

 35. Where is the text most probably taken from?

 A. A textbook B. A guidebook

 C. A fashion magazine D. A news report

 答案 32-35CBCD

;

1-5 ACDAD 6-10ADCAB11-15 BADCD 16-20ACDCB21-25 BBCDC 26-30 ACADC31-35DDBAC 36-40 CABAD41-45 CBDAA 46-50 DBCBD51-55 BACCB 56-60 DCBBC61-65 ACAAB66-70 DCBBA71-75 CDFAE76. When she gets excited. / When something goes herway.77. She felt embarrassed / awkward.78. Not to do the “silly dance” inpublic.79. She will continue to sing. / She won’t stop singing.80. Beingoneself. / Being who he / she is.短文改错:81. ... friend callingEmily. calling → called82. ... things that like ... 去掉that83.... what she asked ... asked后加for84. ... she hasborrowed! has → had85. ..., though she said ... though → but86. ... she couldremember ... could → couldn't或could后加not87.... made the list ... the → a88. ... gave them to ... them → it89. For mysurprise, ... For → To90. ... a dirt T-shirt. dirt → dirtyOne possibleversion:Dear Editor,Rubbish is now one of the main environmental problems.Withthe increasing population, more and more rubbish is produced every day and somerubbish does great harm to the environment: it pollutes the air, the soil andthe water. Today many cities are troubled by mountains of rubbish. It not onlyaffects our daily life but results in serious illnesses.We must find a betterway to deal with rubbish. First of all, rubbish should be put in differentplaces according to whether they can be recycled or not. Secondly, everybodymust realise that it is everybody's duty to keep the environment clean.Finally, I think that laws must be passed on how to deal with rubbish.Yourssincerely, Li Hua部分解析单项填空:21.D。have a(n) ... effect on sb. 对某人有…… 影响;growth在句中意为“成长”,是不可数名词,且其后有of children限定,表特指,故其前用the。22.C。根据答语中的Sorry 及表示转折的but可知,此处指“事情很紧急(urgent)”。concerned担心的;major 主要的;scary恐怖的,吓人的。23. A。hold 与the sports meet 之间是逻辑上的动宾关系,又根据the day after tomorrow 可知hold 这一动作尚未发生,故用不定式的一般式的被动语态作定语,修饰the sports meet。24. B。玛丽总是被鼓励去游泳的目的是增强腿部的“力量(strength)”。energy精力,活力;protection保护;position 位置。25. D。haveno choice but to do sth. 别无选择只能做某事;do nothing but do sth. 什么都不做,只是做某事。26. B。根据答语“那很危险”可知应答者不让孩子们晚上出去。Absolutely not!(绝对不行!当然不可以!)符合语境。hopefully 希望如此;thankfully谢天谢地;rarely极少地。27. B。分析句子结构可知,空格后为定语从句,且定语从句中缺少地点状语,故选where,相当于inwhich。28. C。根据答语“别担心。我喜欢软一点的”可知,上句是说“融化(melts)前赶快吃掉你的冰淇淋”。expand 膨胀;dissolve溶解;recycle再循环。29.A。complain to sb. about sth.向某人抱怨某事。30. A。该句中make 后接复合宾语,to get there on time 是真正的宾语,故用it 作形式宾语。31. D。根据tomorrow 可知用将来时。这是一个there be句型,故选D项。32. D。题意:塑料燃烧时会散发出(give out)气体,这种气体对人有害并且会严重污染大气。take in 吸收;takeaway 拿走;give up放弃。33. B。由“没有多少时间了”可知,应选ina nutshell(简言之,概括地讲)。in other words 换句话说;ina way 在某种程度上;one after another 一个接一个地。34. A。根据上句“我想这不是个坏主意”可知,I couldn't agree with you more.(我完全同意)符合语境。35. C。根据答语中的Yes 可知,应答者将尽力按时完成这项工作。I'll do my best我将尽力而为。完形填空:话题:个人情感本文是夹叙夹议文。一位年轻人从松鼠跳跃树枝得到启发,从而鼓起勇气,决心为心仪的职位冒一次险。36. C。让你垂涎的梦想就是你想用尽一切办法使之成为“现实(reality)”的梦想。37.A。由下文的... take a risk ..., he landed safely in a position 可知,这位年轻人在工作中遇到了麻烦,不知如何“面对(face)”。38.B。由下文的But it still landed ... on a branch several feet lower可知,松鼠是从一棵“高(high)”树跳到另一棵。39.A。松鼠想跳到另外一棵树的树枝上。aim for 以……为目标。40.D。由下文的the jump looked impossible可知,松鼠离它想跳的树枝很远。out of reach够不到。41. C。由下文But一词可知,松鼠没有跳到它想跳的树枝上。miss 在此处为failto reach之意。42. B。虽然未达到目标,但松鼠仍然“安全地(safely)”跳到了较低的树枝上。下文的never seen one of them get hurt是提示。43. D。松鼠继续跳跃,最终到了自己“想要(wanted)”到达的那根树枝。44. A。老人认为松鼠不断跳跃的场面很“有趣(funny)”。45.A。很多松鼠如年轻人看到的松鼠一样“跳跃(jump)”。46.D。“很多松鼠错过目标”与“从未看到一只松鼠受伤”之间是转折关系,故选but。47.B。由下文的to take a chance 可知,松鼠“冒险(risk)”去跳跃树枝。48.C。松鼠是在树之间跳跃。49. B。松鼠尝试从很高的树跳跃到另外一棵高树上,是做好了准备去冒险。be prepared to do sth.准备做某事;乐意做某事。50. D。年轻人看到松鼠跳跃树枝的勇敢,反问自己是否缺少“勇气(courage)”面对工作中的困境。51. B。由下文的he landed safely in a position可知,年轻人“决定(decided)”冒险做他想做的事情。52. A。年轻人所得到的这个职位是他原来觉得“决不(never)”可能的。53.C。54. C。由松鼠跳跃树枝的故事可知,定下如奔向月亮的远大志向,“纵使(Evenif)”不能到达,也会跻身于繁星之中,也会比你现在的位置更高、更好。end up以……结束。55.B。既然人生短暂,时光易逝,为何不努力去实现最精彩的人生呢?possible可能发生的。阅读理解:A篇(自然)本文是记叙文。文章介绍了美国历史上一次严重的气候灾难。56. D。细节理解题。根据第二段的the wind picked up earth 和第三段的theangry mountain of dust 可知,黑色星期天发生的是一场沙尘暴。57. C。推理判断题。根据第三段Lila Lee说的I was sure I was going to die 可知,面对1935年那场沙尘暴,她感到非常惊恐。58. B。篇章结构题。根据上文可知,正是因为粘合土壤的草皮被铲掉,才导致沙尘暴的发生。59. B。细节理解题。由倒数第二段的During World War Ⅰ, there was good rain and wheat prices were high. Butafter the war, prices dropped 可知,一战以后,小麦价格下跌导致了一些人放弃了土地。B篇(周围的人)本文是记叙文。文章介绍了十二岁女孩Anna Koppelman 创办慈善组织来帮助他人的故事。60. C。推理判断题。从第三段的I got there and saw the kids' faces light up 可知,孩子们脸上喜悦的笑容说明了安娜初次举办的慈善生日宴会很成功。61. A。细节理解题。根据第四段的she has been amazed at the amount of time, energy, and resources peoplehave been willing to donate to her cause 可知,很多人支持安娜的慈善组织。62. C。推理判断题。根据倒数第二段的encourages others to form Birthday Fairies clubs 和最后一段的she'dlike to see Birthday Fairies clubs in schools across the United States and inother parts of the world 可知,安娜希望传播她的善举。63. A。标题归纳题。本文主要介绍了十二岁女孩Anna Koppelman 开办慈善组织Birthday Fairies 来帮助他人的故事。A项中的A sweet cause 指代Anna Koppelman 所从事的慈善活动是一项能带给人们美好、甜蜜的事业。C篇(热点话题)本文是议论文。文章就图书馆是否应该提供视频游戏进行了讨论。64. A。细节理解题。休斯顿公共图书馆的事例是对上一句Adding video games has helped some libraries attractmore visitors 的进一步补充。由于提供视频游戏,休斯顿公共图书馆的访问者越来越多。65. B。词义猜测题。文章第一段的调查报告显示人们对图书馆提供视频游戏的喜爱,而第二段however 的转折引出了人们对此事的讨论,由此可知,并不是所有人都赞成图书馆提供视频游戏。故该短语有“支持”的意思。66.D。主旨大意题。本文作者从一项研究报告开始,引用两位读者的观点,展开了对图书馆是否应该提供视频游戏的讨论。D篇(旅游)本文是应用文。文章是一项迷你冒险活动的广告宣传。67. C。细节理解题。由文中的Return ferry crossing toVancouver Island 可知,此次活动有乘船旅行部分。68. B。细节理解题。由Activities You Can Choose (paid locally)部分所列的Whale watching US$70-$90 可知,观看鲸鱼是可以自由选择的活动。69. B。细节理解题。由文中的Accommodation:3 nights campingwith equipment(except the sleeping bag)可知,游客需自备睡袋。70. A。推理判断题。由文中的dates can be chosen to suit your needs 可知,Private Departures 更加灵活,游客可自行决定出发日期。选做题参考答案及解析参考答案I. 1-5 DDABD 6-10 CBCAC11-15 BADCD 16-20 BCDBDII. 1-5DBBDD解析完形填空:话题:社会本文是说明文。文章介绍了一个回收利用旧物品的项目。1. D。由上文的hasgot used to recycling ...可知,回收旧物品对Thornebrooke 小学的学生来说已经成为一种“习惯(habit)”。2.D。3. A。由下文的pays the school for the oldproducts 可知,Thornebrooke 小学通过“回收(recycling)”旧物品“得到(earned)”了钱。4.B。通过回收旧物而获利是一种为学校“集资(raisingmoney)”的方式。5. D。由下文的Thecartridges are refilled and resold. Used electronics are made into new products可知,回收再利用可以为地球“节约(saving)”资源。6.C。学生们习惯了回收旧物品,说明他们已经“意识(realized)”到为地球节约资源。7. B。回收再利用是一件“正确的(right)”事情。8.C。由下文

的free boxes to send the collected materials by post 可知,Thornebrooke小学把回收的旧物品“ 寄给(mails)”FundingFactory。9. A。Thornebrooke 小学和FundingFactory是合作关系。学校寄东西,“反过来(in turn)”,公司为这些旧物品支付一定的费用。10. C。除了旧手机和旧的油墨盒,FundingFactory还“接受(accepts)”其它的电子产品。11. B。由下文的It provides freeposters ...and free boxes ... 可知,FundingFactory提供的便利使得学校很“容易(easy)”参与。12. A。学校给FundingFactory 邮寄回收的旧物品,从而得到新产品或者现金。either ... or ... 是固定搭配,“或……或……”。13. D。回收再利用旧物品的项目会对世界和未来“产生影响(making adifference)”。14. C。全社会可以共同合作是这些绿色项目传递的一个“重要的(important)”信息。15. D。FundingFactory 是一家接收学校邮递旧物品的公司,而当地的企业捐赠给学校旧产品。由此可知,通过Funding-Factory 项目,当地企业和学校建立了“联系(connections)”。16. B。FundingFactory 项目的目的是为了“帮助(help)”学校。17. C。由上文的their usedproducts 可知,被回收的东西都是企业准备“扔掉(throw away)”的。18. D。由Lewis has bought new equipment可知,学校通过FundingFactory 项目得到钱从而购买新设备。19. B。因为被当地媒体报道,故学生们对回收再利用感到“兴奋(excited)”。20. D。Feagin Mill 学校回收了本来要被当地企业扔掉的旧产品,而这是一件对环境保护有益的事情,故他们的努力是“与环境有关的(environmental)”

文章标签: # the # to # and